Certificering voor kwaliteit en informatie veiligheid

Data is de brandstof van uw en onze organisatie. Dit vereist vanzelfsprekend een uitstekende bescherming. Om daar in de toekomst nog beter aan te voldoen, hebben wij gekozen voor een certificering.

Waarom een certificaat?

T-ICT heeft sinds 2012 een ISAE3402-type I certificaat. Daarmee hebben wij de eerste stap gezet in het transparanter maken van alle processen binnen onze organisatie. Deze nieuwe manier van werken sloeg aan; intern, maar ook bij ons klanten! Waarom? Omdat het resulteerde in kwaliteit, meer efficiënte en structuur die data, anno 2018, nog beter beschermt.

Vol voor veiligheid

Informatiebeveiliging is onze gezamenlijke zorg. Door voortdurend energie te steken in hoogwaardige beveiligingstechnieken gaan wij vol voor veiligheid. Vanzelfsprekend gaf dat de wens aan om de volgende stap te zetten naar een bedrijf die ISO-27001 gecertificeerd is. Ons ISAE3402 certificaat hebben wij vervangen voor ISO-27001. Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken omtrent uw informatiebeveiliging, bijvoorbeeld met het oog op de GDPR en AVG? Dan ondersteunen wij u graag.

Sinds februari 2016 is T-ICT BV ISO-27001 gecertificeerd onder het volgend ISC 184 nummer.

Lees meer!