banner

Restaurant KROAST uit Amersfoort let op de kleintjes

Sinds april 2017 zit er een bijzonder restaurant in hartje Amersfoort. In de voormalige Rohm & Haas zeepfabriek, tussen de kunstenaars en startups aan de Eemhaven, heeft KROAST haar deuren geopend met een splinternieuw all-day concept. Voordat hij KROAST opende, was eigenaar Sven Kattenberg al klant bij T-ICT: “Ik was erg tevreden over de flexibiliteit, ondersteuning en ook over de tarieven. Je moet in de horeca op de kleintjes letten. Daarom ben ik bij deze nieuwe uitdaging verder gegaan met T-ICT!”

Unieke locatie en opzet

Niet alleen de locatie en uitstraling van KROAST is uniek, ook de opzet van hun service is uitzonderlijk. Op vrijdag en zaterdag is er tijdens het diner een nanny die oppast op de jongste gasten. In de mooi ingerichte kinderkamer ligt genoeg speelgoed, knutsels en staat af en toe een leuke film aan. Buiten is plaats in de besloten binnentuin, maar ook aan de waterkant van de Eemhaven. Sven Kattenberg van KROAST: “Ik ben graag bezig met mijn gasten en de mooie gerechten, dat is mijn passie! Het is hard werken in de horeca, maar ik ga de uitdaging graag aan!”.

Opnieuw klant

Hiervoor werkte Kattenberg onder meer in een audiovisueel bedrijf voor zakelijke evenementen. “Mijn toenmalige compagnon had al goede ervaringen bij een bedrijf waar hij eerder betrokken was. Bij het audiovisuele bedrijf verzorgde T-ICT het hele ICT-netwerk, van mailboxen, via VoIP telefonie met een telefooncentrale in de cloud, tot de Exchange servers om overal bereikbaar te zijn. Met KROAST heb ik opnieuw gekozen voor T-ICT. Dat is dus eigenlijk al het derde bedrijf op rij. Ik had genoeg redenen om opnieuw klant te worden!”

Bereikbaarheid

Voor de opening van KROAST deed T-ICT een inventarisatieronde in het fabriekspand. Kattenberg vertelt: “T-ICT heeft de aanwezige voorzieningen overgenomen. Vervolgens vroeg ik hen een camerasysteem te installeren, waarop ik op afstand kan inlog. Ook verzorgt T-ICT de internetaansluiting, inclusief WiFi voor onze gasten en kassasystemen.” Nu KROAST al enige tijd is geopend, kan Kattenberg terugkijken: “Alles werkt goed. En ook nu bevalt de samenwerking prima. Wij zoeken een partner die ook in onze drukke weekenden bereikbaar is. En dat is T-ICT! Vorige week nog had ik een storing op zaterdagmiddag. Ik heb direct gebeld met T-ICT. Het bleek een landelijke storing te zijn, waar T-ICT niks aan kon doen. Maar ze waren bereikbaar en zochten het voor me uit!“

Lees meer op de website van KROAST

Zoekt u een ICT-partner die actief en betrokken met u meedenkt? Neem dan gerust contact met ons op.

NIEUWS