banner

MONITORING

Is uw onderneming klaar voor de toekomst?

 

Meer weten over
monitoring?

Onze medewerkers staan
voor u klaar!

 

Security Operations
Center.

ICT-beheer en monitoring zijn van cruciaal belang voor uw onderneming, want zonder goedwerkende systemen is er een vergroot risico op fouten of zelfs uitval. Maar wat is de beste keuze voor uw onderneming? Hoe identificeert u risicoprofielen én zorgt u ervoor dat deze geprioriteerd en gemanaged worden binnen uw onderneming? Onze oplossing is het Security Operations Center (SOC), daarmee reageert u sneller op cyberdreigingen.

Door het afnemen van ons SOC als managed service bieden wij u zekerheid, inzicht én bescherming tegen technische kwetsbaarheden. Het innovatieve managed SOC is een complete oplossing voor 24/7 beveiliging van alle data van uw bedrijf. De continue security-scanning van uw netwerk realiseert maximale veiligheid én maakt het mogelijk om tijdig in te grijpen bij incidenten.

De voordelen

 

  • Kan overal ter wereld geplaatst worden
  • Voorkomt incidenten
  • Identificeert 24/7 kwetsbaarheden & incidenten
  • Inzicht in uw security
T-ICT

Proactief

Met behulp van onze oplossing SOC traceren wij vroegtijdig onregelmatigheden in uw ICT-infrastructuur. Op deze manier voorkomt monitoring incidenten en dat biedt uw onderneming continuïteit. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische componenten, maar ook naar uw services en diensten als geheel. Want wanneer we alles in kaart brengen, kan de omgeving actiever reageren op (ver)storingen.

Helpdesk & 24/7 storingsdienst

U mag erop vertrouwen dat uw ICT altijd werkt, maar doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor of heeft u een vraag? Dan staat onze ITIL gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Een noodgeval komt altijd onverwacht. Daarom kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht.

Actief
betrokken.

 

U wilt zich focussen op uw business en niet de ICT, deze moet gewoon te allen tijde werken. Onze ITIL gecertificeerde engineers testen periodiek de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze beheren, controleren én onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!