banner

SECURITY

Is uw security up-to-date?

 

Meer weten over
security?

Onze medewerkers staan
voor u klaar!

 

Zorgeloze IT-security.

De wet- en regelgeving rondom privacy en informatiebeveiliging veranderen continu en tegelijkertijd wordt de cybercriminaliteit steeds geavanceerder. Vindt u het daarom lastig om uw ICT-security op orde te houden? Met diensten als Two-Factor Authentication, Firewall Management, Patch Management, Managed Antivirus, Monitoring en Antispam zorgen wij ervoor dat al uw bedrijfsinformatie veilig blijft. En u schaalt gemakkelijk op- en af, want al onze diensten zijn afzonderlijk af te nemen. U zit dus niet vast aan een langdurig contract en u krijgt altijd ondersteunende consultancy.

De voordelen

 

  • Zorgeloze ICT-beveiliging
  • Voor iedere onderneming inzetbaar
  • Up-to-date bescherming tegen cybercriminaliteit
  • Inzicht in uw security
T-ICT

Altijd veilig werken

Wanneer uw medewerkers inloggen op uw systemen wilt u er zeker van zijn dat de online werkomgeving veilig is. Hier zijn verschillende middelen voor en omdat geen onderneming hetzelfde is, bieden wij altijd een unieke oplossing op maat. Onze ITIL gecertificeerde engineers houden uw netwerk te allen tijde beveiligd en uw security up-to-date. Zo heeft u geen zorgen meer en blijft uw waardevolle data altijd beschermt.

Helpdesk & 24/7 storingsdienst

U mag erop vertrouwen dat uw ICT altijd werkt, maar doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor of heeft u een vraag? Dan staat onze ITIL gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Een noodgeval komt altijd onverwacht. Daarom kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht.

Actief
betrokken.

 

U wilt zich focussen op uw business en niet de ICT, deze moet gewoon te allen tijde werken. Onze ITIL gecertificeerde engineers testen periodiek de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze beheren, controleren én onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!
Call to Action

Alles over Security is te vinden in onze gratis online brochure.