banner

SERVERBEHEER

Altijd voldoende capaciteit en functionaliteit

 

Meer weten over
serverbeheer?

Onze medewerkers staan
voor u klaar!

 

Altijd veilig werken

ICT moet gewoon werken. En daar zorgen wij voor, zodat u focus kunt houden op wat belangrijk is: uw onderneming. Met serverbeheer monitoren wij uw bedrijfsservers en nemen maatregelen waar nodig. Vaak zonder dat u daar erg in heeft. Want goed serverbeheerbeheer draagt bij aan de productiviteit en gebruikerservaring van uw onderneming.

Periodiek testen wij de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. We controleren, beheren én onderhouden uw systemen. En met het juiste serverbeheer toont u ook nog eens aan dat u passende maatregelen neemt om datalekken te voorkomen. Zo werkt u altijd veilig.

De voordelen

 

  • Bespaart tijd & geld
  • Voorkomt storingen
  • Voldoende capaciteit & functionaliteit
  • Altijd veilig werken
T-ICT

Serverbeheer op maat

Of u nu zelf een ICT-afdeling heeft of juist niet, wij leveren altijd een oplossing op maat. Onze engineers zorgen ervoor dat uw servers continu goed functioneren én over voldoende capaciteit beschikken. Daarnaast verzorgen zij de veiligheid van uw servers, inclusief de beveiliging van uw waardevolle data.

Helpdesk & 24/7 storingsdienst

U mag erop vertrouwen dat uw ICT altijd werkt, maar doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor of heeft u een vraag? Dan staat onze ITIL gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Een noodgeval komt altijd onverwacht. Daarom kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht.

Actief
betrokken.

 

U wilt zich focussen op uw business en niet de ICT, deze moet gewoon te allen tijde werken. Onze ITIL gecertificeerde engineers testen periodiek de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze beheren, controleren én onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!
Call to Action

Alles over Serverbeheer is te vinden in onze gratis online brochure.