banner

TELEFONIE

Werkt u iedere dag effectief en efficiënt?

 

Meer weten over
telefonie?

Onze medewerkers staan
voor u klaar!

 

Telefonie & Connectivity.

Communicatie is de sleutel tot succes. Daarom onderzoeken wij altijd hoe bedrijven en medewerkers optimaal én efficiënt communiceren. En daarbij maakt het niet uit of men een vast toestel, smartphone, tablet op laptop gebruikt. Wij bieden een totaalpakket waarmee u al uw connectivity en ICT combineert. Dat biedt u gemak, maar ook kostenbesparing.

De voordelen

 

  • Toekomstbestendig
  • Volledig schaalbaar en flexibel
  • Besparing op telefoniekosten
  • Niet locatie gebonden
T-ICT

Online telefonie voor iedereen

Met onze telefonie-oplossingen bieden wij enterprise-oplossingen voor MKB-prijzen! Wij voorzien al onze klanten van een op maat gemaakte dataverbinding en nemen alle zorg uit handen. Ook de eventuele overstap van én naar een nieuw systeem. En wist u dat al onze diensten afzonderlijk af te nemen zijn? Zo schaalt u gemakkelijk op- en af. U zit dus niet vast aan een langdurig contract en krijgt altijd ondersteunende consultancy.

Mobiele telefonie

Bent u op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement? En wilt u alles onder één dak? Zowel uw ICT als mobiele telefonie? Dat kan! Wij bieden verschillende bundels op basis van sim-only, maar de combinatie met VoIP is ook mogelijk. Zo combineren we het gemak van een mobiel abonnement met uw zakelijke internetverbinding én bespaart u op kosten.

Helpdesk & 24/7 storingsdienst

U mag erop vertrouwen dat uw ICT altijd werkt, maar doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor of heeft u een vraag? Dan staat onze ITIL gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Een noodgeval komt altijd onverwacht. Daarom kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht.

Actief
betrokken.

 

U wilt zich focussen op uw business en niet de ICT, deze moet gewoon te allen tijde werken. Onze ITIL gecertificeerde engineers testen periodiek de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze beheren, controleren én onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!
Call to Action

Alles over Telefonie is te vinden in onze gratis online brochure.