banner

24/7 Netwerkbeheer bij reclamebureau Muntz

Muntz is een interactief reclamebureau uit Amersfoort. Muntz creëert dagelijks interactieve reclame en communicatie die een relevante connectie maakt tussen bedrijven en hun doelgroep. Of dat nou consumenten, klanten of medewerkers zijn. Sinds 1992 werkt Muntz vanuit Amersfoort met een groeiend multidisciplinair team van 50 experts voor ambitieuze opdrachtgevers, ongeacht hun grootte, in Nederland en het buitenland.

“De oude hardware was toentertijd bij Muntz afgeschreven en moest worden vervangen. Dit bracht een aantal uitdagingen met zich mee waaronder de migratie van Exchange naar de nieuwe hardware en de migraties van alle mailboxen. Tijdens een dergelijke migratie is het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden.” Vertelt Niek van Twillert, managing director bij Muntz.

Gerrit Heinen, hoofd ICT bij T-ICT: “ Nadat we het netwerk van Muntz hadden overgenomen hebben we advies uitgebracht over vervanging van de hardware. Vervolgens hebben wij toen de migratie uitgevoerd. Op dit moment monitoren wij 24/7 de omgeving van Muntz. Zo zien wij een mogelijke storing eerder aankomen dan dat Muntz er hinder van ondervindt. Voorkomen blijft beter dan genezen. Naast het beheren en monitoren van het serverpark bij Muntz, bieden wij ook extra services. Zo hebben wij onlangs een multimediazaal bij Muntz voorzien van een audiosysteem, interactieve beamer, conference systeem en een betrouwbare Wi-Fi verbinding.’

“Tijdens een dergelijke migratie is het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden.”

Tot slot voegt Zeger van Twillert, eigenaar van T-ICT, nog toe: “Wij geloven in samenwerken. Daarom kijken we altijd of de dienstverlening van onze klanten iets voor T-ICT kan betekenen. In het geval van Muntz heeft dit geresulteerd in een fantastische nieuwe website, die het merk T-ICT nog sterker op de kaart zet.

Bent u benieuwd wat T-ICT voor u kunt betekenen op het gebied van cloud, werkplekbeheer, telefonie of verbindingen? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS