banner

WERKPLEKBEHEER

Overal en altijd zorgeloos werken?

 

Meer weten over
werkplekbeheer?

Onze medewerkers staan
voor u klaar!

 

Altijd up-and-running.
Zo bent u gegarandeerd
up-to-date!

Voor het behoud van uw ICT-systemen is het belangrijk om ze niet alleen ad hoc, maar juíst ook preventief te onderhouden. En of dat nu op locatie of op afstand is, uw ICT-omgeving is onze zorg. Met slimme middelen én mensen zorgen wij ervoor dat u ongehinderd de focus op ondernemen houdt.

Met diensten als werkplekbeheer, netwerkbeheer, serverbeheer, back-up, disaster recovery en helpdesk blijft uw ICT-beheer up-to-date. Want dat is onze zorg. Wij nemen alles uit handen, ook de eventuele overstap van én naar een nieuw systeem. En al onze diensten zijn afzonderlijk af te nemen, zodat u gemakkelijk op- of afschaalt. U zit nooit vast aan een langdurig contract en krijgt altijd ondersteunende consultancy.

De voordelen

 

  • Zorgeloos werken
  • Zekerheid dat u veilig werkt
  • Inzicht door maandelijkse rapportages
  • Kostenbesparing
T-ICT

Continuïteit & zekerheid

Altijd en overal zorgeloos werken? Met werkplekbeheer is dat geen probleem. Daarmee weet u zeker dat de laatste security updates worden uitgevoerd. Maar ook dat u een up-to-date antivirus heeft, de laatste security patches én proactieve monitoring van uw systemen ontvangt. Bijkomend voordeel is dat hieruit een AVG-rapportage rolt om aan te tonen dat uw systemen up-to-date én AVG-compliant zijn.

Helpdesk & 24/7 storingsdienst

U mag erop vertrouwen dat uw ICT altijd werkt, maar doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor of heeft u een vraag? Dan staat onze ITIL gecertificeerde helpdesk voor u klaar. Een noodgeval komt altijd onverwacht. Daarom kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht.

Actief
betrokken.

 

U wilt zich focussen op uw business en niet de ICT, deze moet gewoon te allen tijde werken. Onze ITIL gecertificeerde engineers testen periodiek de beveiliging van uw netwerk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ze beheren, controleren én onderhouden uw systemen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!