banner

De kennemervis Groep vindt in T-ICT een betrouwbare ICT-partner

De Kennemervis Groep bestaat uit verschillende bedrijven die allemaal foodproducten leveren. Aan visspeciaalzaken, de ambulante handel, maar ook de retail voorzien zij van vis- en vegetarische producten. De onderneming zocht een paar jaar geleden een betrouwbare ICT-partner, met kennis van zaken én de juiste support. Anouk Ascoop, Financieel Directeur Kennemervis Groep: “Wij kunnen onze productieprocessen niet zomaar stoppen omdat er iets op het gebied van ICT misgaat. Daarom is het extra belangrijk dat de support op onze infrastructuur en netwerk 24/7 doorgaat. En daarvoor kunnen wij op T-ICT vertrouwen, zij hebben bewezen de juiste ICT-partner voor ons te zijn.”

24/7 support als voorwaarde

De Kennemervis Groep is ontstaan uit de nv Visserij maatschappij Kennemerland, die in 1929 in Katwijk is opgericht voor de haringvangst op de Noordzee. Lange tijd is de visserij de hoofdactiviteit van de onderneming geweest, maar in de loop der jaren kreeg de handel in en de verwerking van vis een steeds belangrijkere rol. Het hoofdkantoor verhuisde daarom onder haar nieuwe naam Kennemervis Groep naar Spakenburg, één van de belangrijkste visserijkernen van de Nederlandse visindustrie. Met zusterbedrijven in Nederland én een vestiging in Denemarken is het een flinke organisatie. Omdat ze werken met versproducten, zijn kwaliteit en continuïteit van groot belang. “Wanneer wij door storing een stilstand hebben, moeten we onze klanten telleurstellen en hebben we derving. Wij hebben hele hoge servicelevels voor onze klanten. En deze verwachten wij ook van onze samenwerkingspartners. Daarom is het fijn dat T-ICT altijd voor ons klaarstaat!”

Fouten kunnen we ons niet permitteren

“Uit het verleden weten we helaas dat wanneer de ICT niet op orde is er fouten ontstaan. En als er dan geen ICT-partner paraat staat om ons te helpen, hebben wij een heel groot probleem”, vertelt Anouk. Naast dat ze kwaliteit en service belangrijk vinden, zochten ze ook een kennispartner. “Het is fijn dat T-ICT ook actief met ons meedenkt. Samen kijken we hoe we onze organisatie klaarstomen voor de toekomst. Op het gebied van ICT-infrastructuur, maar ook security. Wanneer we zelf iemand in dienst zouden nemen, zijn we daarin toch beperkter. Nu profiteren we van alle expertise die zij de afgelopen jaren al verzameld hebben.”

Proactief meedenken

T-ICT verzorgt voor de Kennemervis Groep alles op het gebied van infrastructuur. Servers, databases en netwerkverbindingen. Daarnaast staan de 1e en 2e lijns support altijd voor ze klaar. “Sinds onze samenwerking hebben we geen klachten meer als het om onze ICT gaat. T-ICT acteert proactief en komt met praktische oplossingen. Ze hebben veel kennis van onze onderneming en houden ook rekening met onze budgetten. We maken samen een plan, bijvoorbeeld hoe we in verschillende stappen onze infrastructuur nog verder upgraden, en daar hebben we dan regelmatig contact over. Voor ons een hele prettige werkwijze”, legt Anouk uit.

Actief betrokken

Op de vraag of ze T-ICT zou aanbevelen zegt Anouk het volgende: “T-ICT ontzorgt ons compleet. Zij zijn goed in hun vak, waardoor wij de focus kunnen houden op onze business. Het is een professionele partner met veel expertise.” Precies zoals de Kennemervis Groep zichzelf ook profileert naar haar afnemers toe. “Het zijn gepassioneerde mensen en deze energie brengen ze ook met zich mee. In al het contact merk je dat ze heel klantgedreven zijn en ze je oprecht willen helpen. En dát is hun grote kracht”, besluit Anouk.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek.

NIEUWS