banner

Een nieuwe ICT omgeving bij Meerwaerde Financieel Advies

Meerwaerde Financieel advies is een dynamisch en onafhankelijk financieel advieskantoor met veel kennis en ervaring in woningbemiddeling, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, spaarvoorzieningen en financieringen.

Nieuwe ICT omgeving

Meerwaerde: “Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij uitgebreid naar een tweede locatie. We liepen hier tegen uitdagingen aan op het gebied van netwerk, internet, telefonie en werkplekken in de cloud. Onze hoofdwens was om optimaal flexibel te zijn met onze werkplekken. Er wordt binnen ons bedrijf veel gewisseld van werk- en adviesplek en het was wel eens lastig met doorverbinden om erachter te komen op welk toestel iemand bereikbaar was. De optimale situatie zou zijn dat het niet meer uitmaakt waar iemand zit, voor zowel het werken op de server als het gebruik van telefonie. Ook de volledig integratie van vast en mobiel bellen was een wens van ons. Om ons hierbij te ondersteunen, hebben we de hulp van T-ICT ingeschakeld. ”

Matthias van Lummel, T-ICT: “We hebben allereerst een inventarisatie en een risicoanalyse gemaakt. Vervolgens hebben we het project opgedeeld in deelprojecten om indien nodig snel bij te kunnen sturen. Daarnaast zijn de wensen, behoeften en eisen vertaald naar concrete turn-key oplossingen. Meerwaerde neemt bij ons de TS Online werkplek, TS Telefonie en TS netwerk plus TS systeembeheer af. Ook werkt de organisatie in de cloud, om ervoor te zorgen dat alle medewerkers altijd en eenvoudig kunnen (samen)werken. We hebben de resultaten vanuit de inventarisatie en analyse gebruikt in alles fases van het project. Uiteindelijk hebben we aan de hand hiervan gemeten in hoeverre de resultaten en oplossingen in lijn staan met de vooropgestelde verwachtingen.”

Zorgeloos werken

Meerwaerde: “De gestructureerde aanpak van T-ICT geeft een vertrouwd gevoel. Zonder dat het ons veel tijd heeft gekost, zijn we altijd betrokken geweest bij het project. T-ICT draagt de verantwoordelijkheid voor het beheer, onderhoud en support ten aanzien van de werkplekken en telefonieoplossing. T-ICT monitort, beheert en onderhoudt 24/7 onze ICT omgeving. Zo kunnen wij altijd zorgeloos aan de slag en ons bezig houden met de verdere groei van ons bedrijf.”

Loopt u door de groei in uw bedrijf ook tegen ICT uitdaging aan? Of bent u benieuwd hoe de ideale ICT omgeving er voor uw bedrijf uitziet? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS