banner

Jacob van Jan uit Spakenburg heeft in T-ICT een betrouwbare ICT-partner gevonden

Jacob van Jan is een ambachtelijke visrokerij uit Bunschoten-Spakenburg. Ze zijn groot geworden met het roken van paling en vandaag de dag roken ze vele soorten vis, waaronder ook makreel, zalm en haring. De klanten waaraan Jacob van Jan levert zijn visdetaillisten en visgroothandels. We spreken met Henk Koelewijn, eigenaar Jacob van Jan, over zijn samenwerking met T-ICT: “ICT is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Dit vereist specifieke kennis en daarom is T-ICT onze partner. Ze houden onze ICT-systemen veilig, up-to-date en altijd in de lucht.”

Deskundig en adequaat

Wat zochten jullie in een ICT-partner? “Een partner die ons eerlijk en deskundig advies geeft. Een partner die ons snel en adequate hulp biedt bij eventuele storingen. Dit hebben wij allemaal in T-ICT gevonden. Ze bieden ons ICT waar wij geen omkijken meer naar hebben, altijd van dezelfde goede kwaliteit.”

Ernst van Holy, T-ICT: “Wij hebben voor Jacob van Jan een nieuwe serverkast en patch management verzorgd. Onze engineers hebben daarnaast ook de bestaande bekabeling geüpdatet. Jacob van Jan is op deze manier weer helemaal klaar voor de toekomst om veilig en efficiënt met hun ICT-systemen te werken.”

Alles digitaliseren

“Wij maken steeds meer de overstap van papier naar digitaal. Ook in onze business is ICT belangrijk, vele processen verlopen nu digitaal. T-ICT adviseert ons hierbij en voeren ook onze wensen uit. Dit maakt het tot een fijne samenwerking. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar in het geval van storingen, maar ze kijken ook mee naar de performance van onze systemen. Zo kan het voorkomen dat wij gebeld worden over een issue waar wij zelf niet eens weet van hebben. Ik ben daarom ook blij dat wij in T-ICT zo’n betrouwbare ICT-partner hebben gevonden!”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

NIEUWS