banner

Look Forward uit Huizen – Al meer dan tien jaar enorm tevreden!

Look Forward is hét bureau waar ondernemers terecht kunnen met vragen over administratie, strategie & online management informatie. Look Forward zorgt niet alleen administratief voor ondernemers, maar stimuleert ook hun ontwikkeling en coacht ze om het beste resultaat te behalen. T-ICT is op haar beurt al ruim tien jaar een ‘coach’ van Look Forward als het gaat om ICT support. Het advies van T-ICT draagt bij aan de ontwikkeling van de organisatie op het gebied van ICT.

Altijd en overal toegang!

Björn Molegraaf, Look Forward: “Alweer tien jaar geleden werden wij via via geadviseerd om de totale ICT neer te leggen bij T-ICT. Na al die jaren zijn wij nog steeds enorm tevreden. We werken via een soort virtuele server, alles is online. Voor ons is dit ideaal, het is allemaal lekker centraal. Je kunt bijvoorbeeld vanuit iedere computer op de server komen en kan dus altijd, overal aan het werk.”

Binnen 24 uur reactie

Look Forward is enorm te spreken over de samenwerking met T-ICT. Björn Molegraaf: “We hebben natuurlijk geen dagelijks contact (gelukkig, want dat zou ook niet goed zijn) maar als we T-ICT nodig hebben, zijn ze altijd goed bereikbaar. Het is prettig dat ze snel schakelen en goede support leveren. Als we de hulp van T-ICT inschakelen krijgen we binnen 24 uur een reactie. Het probleem is meestal direct verholpen. Als dit niet geval is laat T-ICT in elk geval weten dat zij er mee bezig zijn. En dat is fijn!”

Met vlag en wimpel geslaagd

Ondernemingen moeten tegenwoordig over allerlei certificaten beschikken die de veiligheid van bijvoorbeeld persoonsgegevens bewaken. Björn Molegraaf: “Onze klanten leggen al hun gegevens bij ons neer en wij dienen hier vertrouwelijk mee om te gaan. Laatst kregen we controle van één van onze klanten, zij moesten intern verantwoorden dat alle gegevens veilig waren bij ons. Daarom hebben we destijds een document opgesteld. Mede dankzij T-ICT hadden we alle gegevens zo bij elkaar en konden we heel makkelijk aantonen dat alles in orde was. We waren dus geslaagd voor de controle. Dat is dan ook één van de redenen dat wij al minstens vijf klanten hebben geadviseerd in zee te gaan met T-ICT!”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS