banner

Mondzorg Praktijk Zuidas past de modernste technieken toe

De tandartsen en mondhygiënisten van Mondzorg Praktijk Zuidas werken vanuit een bijzondere locatie: toren B van het World Trade Center in Amsterdam. Een groot team van tandheelkundige specialisten en mondhygiënisten past hier de beste en modernste technieken toe. Enkele jaren geleden maakte de praktijk een gefaseerde overstap naar de diensten van T-ICT. Marie-Anne van Lexmond van Mondzorg Praktijk Zuidas: “Alles gaat nu gestroomlijnd!”

Kostenbesparing

T-ICT heeft de ICT-infrastructuur van de Praktijk geprofessionaliseerd. Om dit te bereiken, is Gerrit Heinen van T-ICT meerdere malen op locatie geweest. “De overgang ging gefaseerd op basis van een gedegen Plan van Aanpak. Het resultaat is een kostenbesparing van 30% op overbodige hardware en diensten,” legt Gerrit Heinen uit. Vanwege onvrede over de snelheid en diensten van de vorige ICT-leverancier, ging Mondzorg Praktijk Zuidas zoeken naar een servicegerichte partij. Ernst van Holy herinnert zich het verhaal: “Onze engineer Gerrit Heinen bediende al relaties in de regio Amsterdam. Eén van zijn relaties noemde T-ICT bij de eigenaar van de praktijk. Wij zijn er trots op we nieuwe klanten mogen krijgen door aanbevelingen van bestaande klanten.” Van Lexmond: “T-ICT is altijd bereid te helpen, zelfs met de kleinste dingen!”

Snel en professioneel

Gevraagd naar de huidige samenwerking tussen de praktijk en T-ICT vertelt Van Lexmond: “Alles verloopt snel en professioneel. T-ICT werkt met een vast team, dat snel kan schakelen wanneer dit nodig is.” Dit vaste team bestaat uit T-ICT collega’s Gerrit Heinen en Wijnand van Diermen. “Zij beheren voor de praktijk een hybride netwerkomgeving,” legt Ernst van Holy uit. “Een hybride netwerkomgeving is een combinatie van een vaste server en werken in de cloud. Op deze omgeving draait Office 365 met branche specifieke applicaties. Als veiligheidsmaatregelen maken wij onder meer back-ups en beheren wij via Managed Endpoint Services. Dit laatste systeem controleert alle devices en systemen op veiligheidslekken.” Van Lexmond kijkt vooruit: “De volgende efficiencyslag die we maken met T-ICT is de overstap naar VoIP-telefonie.”

Beter voorkomen dan genezen

Mondzorg Praktijk Zuidas heeft als missie om bij iedereen een stalend en gezond gebit te krijgen, zodat je oud kunt worden met een nog volledig gebit. “Preventie is bij ons erg belangrijk: ‘Beter voorkomen dan genezen’!” vertelt Marie-Anne van Lexmond. Met de overstap naar T-ICT tilt de praktijk de ICT-omgeving naar hetzelfde niveau als de tandheelkundige zorg. Van Lexmond: “Eerlijke en trouwe medewerkers, dat is waar T-ICT voor staat! Wij zijn zeer tevreden en zullen dan ook een trouwe klant blijven!”

NIEUWS