banner

Online cloud omgeving bij Mark Two Academy

Mark Two Academy bedenkt en ontwikkelt geaccrediteerde nascholingen voor medische en paramedische beroepsgroepen. Mark Two Academy onderscheidt zich in de markt door haar bijzondere scholingsconcepten. Die worden bedacht en uitgewerkt in nauwe samenspraak met opleiders in de huisartsgeneeskunde en met toonaangevende specialisten uit hun netwerk.

Snelle nieuwe online cloud server

Mark Two Academy is werkzaam in een wereld waar men snel wil kunnen schakelen. Snelheid en flexibiliteit zijn hierbij essentieel. Waar zij behoefte aan hadden, was een nieuwe server met een hoge performance mogelijkheid.

Hans de Jong, T-ICT: “We hebben eerst een grondige inventarisatie gedaan van de bestaande situatie (twee fysieke servers op locaties). Vervolgens hebben we de Cloud omgeving opgebouwd. We hebben eerst een testsituatie gecreëerd waarin men via een aantal testaccounts de functionaliteit van bijvoorbeeld e-mail, printen, gedeelde opslag en klantspecifieke applicaties kon ervaren. Zo heeft Mark Two Academy een branche-specifiek pakket op maat voor het managen van inschrijvingen, ingericht om de cursussen voor de medische orde handig te ordenen.

Door middel van testen kan de klant feedback geven en kunnen er al aanpassingen worden gedaan voordat de server ‘live’ gaat . Erg handig om ‘kinderziektes’ te voorkomen en ervoor te zorgen dat de klant niet voor verrassingen komt te staan na de implementatie. Zodra de testfase is afgerond, zorgen we dat we een geschikt weekend plannen. Vrijdagmiddag na werktijd starten we met de migratie en zorgen we dat de klant maandag om 08:30 weer kan starten.”

Implementatie en nazorg

“Binnen een weekend zorgen wij er voor dat de implementatie afgerond is. Alle apparatuur is gekoppeld en alle werkstations zijn dan voorbereid. Daarna ben ik die maandagochtend aanwezig op locatie en kijk ik met de klant of alles goed is gegaan. Vaak krijgen we nog gebruikersvragen, die bijvoorbeeld ontstaan door het overstappen naar een nieuwe Microsoft Office-versie. Als alle functionaliteiten van de oude server zijn overgenomen, kan deze losgekoppeld en uitgezet worden,” aldus Hans de Jong.

Steven Korteling, Mark Two Academy: “We zijn erg tevreden over hoe het proces is verlopen en hoe de nazorg van T-ICT wordt verleend. Als er problemen zijn, worden die vaak snel verholpen door de supportafdeling. Een erg fijne werkwijze – persoonlijk en efficiënt!”

Bent u ook benieuwd naar de online mogelijkheden van een cloud server voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS