banner

SparklingCRM – Online hosting om efficiënt en veilig te kunnen ondernemen

SparklingCRM is een CRM-adviesorganisatie die allerlei verschillende soorten bedrijven helpt om hun klantgerichte werkwijze naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van het selecteren en inrichten van de juiste Customer Relationship Management (CRM) systemen, wordt een bedrijf zowel praktisch als strategisch op weg geholpen. SparklingCRM en T-ICT werken nauw met elkaar samen om ervoor te zorgen dat ondernemers klantgericht kunnen werken, alle gegevens op het juiste moment beschikbaar hebben en van een juiste inrichting van hun ICT landschap kunnen genieten.

Ontwikkelen op ondernemingsgebied

Wim Vonk, Sparkling CRM: “Voorheen werkten we met andere hostingproviders. Toch hielden we onze ogen en oren open voor eventuele verbeteringen in onze ICT-infrastructuur. Het is immers belangrijk dat onze CRM-oplossingen optimaal beveiligd en altijd beschikbaar zijn. Zo kunnen wij daadwerkelijk meerwaarde bieden voor onze klant. Toen wij van een gezamenlijke klant vernamen over zijn goede ervaring en de manier waarop T-ICT computertechnologie weet in te zetten zodat hij goed, altijd en overal kan werken, werden wij nieuwsgierig. Vervolgens besloten wij om eens kennis te maken met T-ICT en zo is dat balletje gaan rollen.”

ICT omgeving in de cloud

Zeger van Twillert, T-ICT: “Voor klanten van SparklingCRM hebben wij het gehele applicatielandschap in de cloud gezet. Wij zorgen ervoor dat deze applicaties als service via het internet geleverd worden! Dankzij de inzet van onze hosting wordt het CRM-systeem, de e-mail en de opslag online beheerd en vergroten we zo de beschikbaarheid en de veiligheid van de ICT omgeving.”

Klantgericht werken

Wim Vonk: “Wij vonden in T-ICT een partner die zijn afspraken goed weet na te komen en betrouwbaar is in het leveren van die diensten. En een partner die Nederlands spreekt is zeker ook geen overbodige luxe. Dat werkt namelijk vele malen prettiger dan met een internationale organisatie op afstand. Om deze redenen raden wij T-ICT dan ook zeker aan anderen aan!”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hosting? Stel ons geurts uw vraag. Wij denken graag met u mee! En bent u nieuwsgierig geworden naar CRM oplossingen, neem daarvoor gerust contact op met SparklingCRM.

NIEUWS