banner

T-ICT neemt al het ICT-werk uit handen van Vishandel Peter Korlaar

Vishandel Peter Korlaar uit Bunschoten-Spakenburg werkt vanaf het begin af aan al samen met T-ICT, hun ICT-dienstverlener. Joel Brink, één van de compagnons, vertelt: “Wij weten alles van vis, maar zeer weinig van computers en alles wat daarmee te maken heeft. ICT heeft weinig raakvlakken met ons vak en daarom zijn wij heel blij met onze samenwerking.”

Betrouwbare ICT-partner

“In T-ICT hebben wij een hele betrouwbare partner gevonden. Wij werken met ons visbedrijf in de ambulante handel, we gaan naar de markt met lekkere verse vis en gebakken visproducten. Ons bedrijf zelf is gevestigd in Spakenburg, maar wij doorkruizen het hele land. In Spakenburg doen wij meer ons voorbereidende werk en daar komt een stukje ICT bij kijken. Mijn compagnon kende T-ICT al, de link was zo snel gelegd. Onze samenwerking verloopt heel fijn. Voor ons geldt ook, hoe simpeler hoe beter en hier weet T-ICT met alle diensten goed op in te spelen. Zij regelen voor ons de software als ook alle bijbehorende hardware en alles wat daarbij komt kijken, bijvoorbeeld Connectivity zoals telefonie en glasvezel. Zo nemen zij heel veel werk voor ons uit handen.”

Altijd veilig

“Het nieuwste product wat wij afgenomen hebben, is een camerasysteem bij onze viszaak. Hier hadden wij überhaupt nog geen producten of diensten van T-ICT, meer ook omdat het voor ons een plek is om de markten voor te bereiden. Dit gehele proces hebben wij volledig uitbesteedt aan T-ICT. Nu hebben wij ook daar wifi en kunnen wij zo altijd en overal online.”

Hans de Jong, T-ICT: “Vishandel Peter Korlaar had bij zijn viszaak nog geen automatisering. Inmiddels hebben wij voor hun daar camera’s opgehangen ter beveiliging. Wij hebben alle Connectivity verzorgd, zoals een internetverbinding en de installatie van alle modems. Met dit nieuwe systeem kunnen zij nu altijd en overal de beelden van de camera’s op hun smartphone bekijken.”

Korte lijnen

“Ik kan T-ICT iedereen aanraden. Ze nemen een hoop voor ons uit handen en dat is een prettige samenwerking. We hebben een vast contactpersoon en op deze manier kunnen we snel schakelen. Ook denken ze met ons mee, bijvoorbeeld tijdens de aanleg van het nieuwe camerasysteem. De zorg voor ICT halen ze zo helemaal bij ons weg en wij kunnen doen waar wij goed in zijn: werken met de mooiste visproducten.”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS