banner

Blog: Hele fijne kerstdagen en een zeer innovatief 2016

De feestdagen staan weer voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op 2015 en vooruit te kijken naar 2016. Een jaar waarin er voor T-ICT en zijn klanten ontzettend veel is gebeurd. Zo hebben weer veel klanten de overstap gemaakt naar de cloud. De mogelijkheden in de cloud groeien met de maand en daarmee ook de voordelen om over te stappen.

Ook in 2015 voerde de kwaliteit en de wensen van de klant de boventoon bij T-ICT. Om die reden heeft T-ICT weer veel geïnvesteerd in de organisatie. Zo heeft het haar TPM type 1 certificering en voldoet aan de belangrijkste richtlijnen om de ISO-27001-certificering te laten afnemen door een extern audit bedrijf. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening van T-ICT te waarborgen.

Naast de ISO-27001-certificering kijkt T-ICT ook altijd naar nieuwe innovatieve ICT oplossingen die MKB bedrijven echt verder helpen. De nieuwe zakelijke telefoonoplossing van T-ICT is hier een voorbeeld van. TS VoIP Telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals. Nu kunnen ook ZZP-ers, eenmansbedrijven en MKB bedrijven hiervan profiteren. Naast deze VoIP telefonie oplossing is er ook een volledig vernieuwde TS Online Werkplek gelanceerd. Deze werkplek maakt slim gebruik van Office 365 en biedt meer gebruikersvriendelijkheid en overzicht in alle bedrijfsapplicaties. Zowel rondom deze nieuwe werkplek als de VoIP oplossing heeft T-ICT meerdere kennissessies georganiseerd.

In 2016 zullen meer ondernemers definitief de stap maken naar de cloud. Door middel van het delen van kennis over producten en techniek wil T-ICT zijn klanten daarmee helpen. Ook zullen er in 2016 nieuwe ICT oplossingen worden gepresenteerd die medewerkers nog slimmer en efficiënter laten (samen)werken. Vanaf deze plek willen wij u bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en kijken vol verwachting uit naar 2016.

Namens het hele team van T-ICT.

NIEUWS