banner

Blog: T-ICT lanceert een betaalbare zakelijke VoIP telefoonoplossing

Effectief communiceren blijft een uitdaging voor vele bedrijven in het MKB. Telefonie is daarin een onmisbare schakel. T-ICT is continu bezig om zijn diensten uit te breiden om het MKB beter te kunnen bedienen. De nieuwe zakelijke telefoonoplossing van T-ICT is hier een voorbeeld van. TS Telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals. Nu kunnen ook ZZP-ers, eenmansbedrijven en MKB bedrijven hiervan profiteren.

Meer telefoonfunctionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

Onder de naam TS Telefonie levert T-ICT Hosted Telefonie over IP (VoIP). Dit betekent dat u niet meer hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak is van top HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn eindeloos en de kosten liggen lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen.

“ALTIJD BEREIKBAAR VIA ÉÉN NUMMER. DAT KAN MET TS TELEFONIE VAN T-ICT”

TS Telefonie

Met de telefoonoplossing TS Telefonie bent u op uw zakelijke telefoonnummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar. Mobiele nummers kunnen snel een eenvoudig gekoppeld worden aan uw telefooncentrale. Door TS Telefonie te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van een hoogwaardige telefonienetwerk en verlaagt TS Telefonie uw gesprekskosten. Met TS Telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken. Op deze manier kunt u op elke plaats, met elk toestel en op elk moment van de dag efficiënt en effectief communiceren met collega’s en klanten.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op telefonie? Of bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van TS Telefonie? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS