banner

Blog: Uw Telefooncentrale in de cloud met TS VoIP Telefonie

De tijd dat ondernemers en medewerkers één werkplek hadden ligt alweer enige tijd achter ons. Door de jaren heen zijn we met z’n allen steeds mobieler geworden met als gevolg dat de werkplek ook steeds mobieler is geworden. Het moet mogelijk zijn om overal ter wereld op elk moment van de dag te kunnen werken. Overal en altijd kunnen werken brengt ook uitdagingen met zich mee. Zo ook op communicatiegebied. Om die reden lanceerden wij een maand geleden onze nieuwe TS VoIP telefonie oplossing, een telefooncentrale in de cloud.

Altijd en overal telefonisch bereikbaar

Veel van onze klanten gaven aan dat het gebruik van mobiele telefonie niet altijd optimaal is. Zo wil niet elke ondernemer en werknemer dat zijn mobiele nummer bekend wordt bij zijn relaties. Ook willen ze altijd en overal bereikbaar zijn op het kantoortelefoonnummer. Ten slotte is het datagebruik in bijvoorbeeld het buitenland te prijzig. T-ICT biedt met TS VoIP telefonie een oplossing voor deze uitdagingen.

Privé blijft privé

TS VoIP telefonie biedt u de mogelijkheid om altijd en overal bereikbaar op uw kantoortelefoonnummer. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u zakelijk bereikbaar bent, zonder dat u daarvoor op kantoor aanwezig hoeft te zijn. Bovendien kunt u via uw mobiel met uw kantoortelefoonnummer naar klanten en leveranciers bellen, zodat dat zij niet uw privénummer te zien krijgen.

Goedkoper bellen via internet

Door TS Telefonie te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van een hoogwaardige telefonienetwerk en verlaagt TS Telefonie uw gesprekskosten. Met TS Telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken. Op deze manier kunt u op elke plaats, met elk toestel en op elk moment van de dag efficiënt en effectief communiceren met collega’s en klanten.

Hoe kan ik besparen op mijn zakelijke telefonie kosten?

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op telefonie? Of bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van TS VoIP Telefonie? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS