banner

Blog: Wat kan Windows 10 voor uw organisatie betekenen?

Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 10 op 29 juli dit jaar beschikbaar is. Alle Windows 7 Pro en 8.1 Pro-apparaten komen in aanmerking voor deze update. In dit blog willen wij u al graag kennis laten maken met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Windows 10 zal vertrouwd aanvoelen voor uw medewerkers. Veel gehoorde kritiek op Windows 8 was het ontbreken van het menu Start. In Windows 10 zal deze in uitbreide vorm terugkomen. Daarnaast heeft Microsoft meer beveiliging ingebouwd en zal de laptop sneller uit zijn slaapstand komen.

De sterke punten van Windows 8 en Windows 7 zijn samengevoegd”

Binnen Windows 10 zal ook een gloednieuwe browser zitten, genaamd Microsoft Edge. Een browser die voor een betere internetbeleving gaat zorgen. Zo kunnen uw medewerkers rechtstreeks aantekeningen typen op de webpagina’s die worden bezocht. En deze zijn vervolgens gemakkelijk te delen met collega’s.

Het is belangrijk dat uw medewerkers efficiënt en productief werken. Dat is één van de speerpunten van de dienstverlening van T-ICT. Multitasking is daarin een belangrijk onderdeel. Windows 10 heeft ook hier flink wat verbeteringen doorgevoerd. Zo is het als medewerker eenvoudig mogelijk om meerdere apps naast elkaar te openen. Daarnaast kunnen uw medewerkers eenvoudig virtuele bureaubladen aanmaken wanneer er meer ruimte nodig is.

Windows 10 zal voor elke medewerker persoonlijk aanvoelen doordat instellingen gemakkelijk aangepast kunnen worden. Medewerkers passen eenvoudig het menu Start aan door favorieten, zoals apps, personen en afspeellijsten, vast te maken voor rechtstreekse toegang. Via de live tegels openen ze direct wat nodig is, zonder eerst de app te hoeven openen. De medewerkers bepalen overigens zelf op wat voor apparaat dit gebeurt. Of het nou een laptop, tablet of desktop is: de ervaring blijft hetzelfde.

Bent u benieuwd wat Windows 10 voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS