banner

De volgende stap in altijd en overal werken: laptop, tablet en smartphone in één met HP Elite x3!

Altijd en overal kunnen werken met een smartphone wordt steeds normaler. Medewerkers zijn op hun mobiel onder het kantoornummer bereikbaar en hebben met behulp van de cloud op elke locatie met een internetverbinding toegang tot documenten en data. Wanneer zij echter gebruik moeten maken van speciale applicaties of extra productiviteit en rekenkracht, dan hebben zij een laptop of tablet nodig. Dit is niet altijd praktisch, want medewerkers moeten altijd alle devices meenemen. En hebben ze dit niet, dan kunnen zij niet optimaal aan de slag. HP komt daarom met het eerste 3-in-1 apparaat: de HP Elite X3. Een mobiele telefoon met de rekenkracht en productiviteit van een computer, het praktische van een tablet en het uiterlijk van een smartphone. We vertellen u graag meer over de voordelen hiervan!

Eén device

De Elite X3 werkt met Windows 10 en stelt u in staat om overal gemakkelijk te kunnen werken. U heeft alle functionaliteiten van uw smartphone, kunt eenvoudig koppelen met uw andere apparaten zoals printers en beeldschermen en heeft gemakkelijk toegang tot contacten, applicaties en al uw data en gegevens. Het toestel bevat 4 of 8 GB werkgeheugen en is zo dus geschikt voor zelfs de zwaarste applicaties. Zo kunt u gemakkelijk uw zware CRM programma draaien, naast uw e-mail en browser. En dat allemaal tegelijk op één apparaat. Ontzettend handig dus!

Oneindige toepassingen

De toepassingen zijn oneindig. Denk maar eens aan het gebruik in de gezondheidszorg. Artsen en verloskundigen die snel kunnen werken, zo altijd bereikbaar zijn voor spoedgevallen en direct met elkaar kunnen schakelen. Uiteraard is dit ook erg geschikt voor financiële dienstverleners, overheden, retail en distributie – in principe alle grootbedrijven die geïnvesteerd zijn in mobiel.

Verhoogde productiviteit

Als medewerkers gebruik maken van mobiele apps stijgt de productiviteit met 34%. In 2020 wordt zelfs verwacht dat er per medewerker 4.3 apparaten gebruikt worden. Deze zorgen dus wel voor beter en meer resultaat, maar het aantal benodigde devices hiervoor loopt flink op. Zou het niet ideaal zijn als dit alles met slechts één device te bereiken is?

Buy and try

Voor slechts 1 eurocent krijgt u al een licentie voor 60 dagen Office 365 en SharePoint gebruik. Deze buy and try actie loopt tot het einde van het jaar en is via T-ICT beschikbaar. Een mooie manier om de HP Elite X3 eens uit te proberen.

Wilt u meer weten over de specifieke features van de HP Elite X3? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS