banner

De voordelen van Endpoint Services

Staat de deur bij u altijd open? Gastvrijheid is zeker belangrijk, maar niet om de cybercrimineel een kijkje in uw keuken te geven. Security is aan de orde van de dag en in dit blog vertellen wij u graag meer over de Endpoint Services van T-ICT. Heeft u de beveiliging van uw endpoints wel goed geregeld? Endpoints – in het Nederlands eindpunten – kunnen bestaan uit laptops, pc’s en handhelds. Maar ook uit gespecialiseerde apparatuur, zoals scanners en inventaris terminals. Al deze apparaten tezamen vormen een beveiligingsrisico vanwege vele ‘losse eindjes’. Met de Endpoint Services van T-ICT heeft u een endpoint security systeem dat al uw apparaten controleert op veiligheid. Een groot voordeel voor u! Gemakkelijker kunnen we het u niet maken.

Alle beveiliging centraal geregeld

Met Endpoint Protection wordt er via beveiligingshardware en -software de deur gesloten naar uw eindpunten en maakt u daarbij ook gebruik van Endpoint Management, dan wordt het allemaal centraal geregeld. Als eerste installeert T-ICT een speciaal Endpoint Management tool op al uw apparaten én die van uw medewerkers. Dit programma maakt vervolgens verbinding met uw bedrijfsnetwerk, controleert de logins. T-ICT stuurt updates en patches wanneer nodig. Met Endpoint Management kan T-ICT al uw apparaten proactief monitoren en beheren. Geen ingewikkelde processen, na één simpele installatie is uw security weer optimaal ingeregeld en helemaal up-to-date! U sluit op deze manier de deur voor de cybercrimineel.

Flexibel werken, altijd beveiligd

Endpoint Security & Management werkt altijd en overal. Ideaal voor u en uw medewerkers, wanneer u onderweg bent of thuis werkt. Het maakt namelijk niet uit waar u bent, de controles worden continu uitgevoerd. U werkt flexibel en uw data protection is optimaal. Een groot voordeel voor uw organisatie en u doet geen concessies aan de veiligheid.

Heeft u hier nog vragen over of bent u benieuwd of uw security goed geregeld is? Vraag dan één van de gratis security-scans aan. Bel of stuur ons een mail via sales@t-ict.nl.

NIEUWS