banner

Jeroen de Feijter – Van de politie naar operationeel manager bij T-ICT

Voor alles wat er binnen het kantoor van T-ICT moet gebeuren, mag je bij Jeroen de Feijter aankloppen. Als operationeel manager is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het ICT-bureau. En zijn deur staat altijd open. Jeroen: “Ik vind het belangrijk om nauw contact te houden met collega’s en klanten. Bij vragen en problemen, zowel intern als ook extern, ben ik het eerste aanspreekpunt.” Over hoe hij ervoor zorgt dat alles loopt en wat zijn ontwikkeling binnen T-ICT is, vertelt Jeroen in dit interview meer.

Van overheid naar lokaal


“Saillant detail: toen ik net afgestudeerd was als systeembeheerder solliciteerde ik al bij T-ICT, maar werd niet aangenomen. Nu -25 jaar later- kwamen we weer in contact en werd ik gevraagd voor deze baan”, vertelt Jeroen lachend. “Hiervoor werkte ik bij de politie en had ik gigantisch veel collega’s, was ik onderdeel van een groot team en had ik zelf verschillende functies binnen de organisatie. Nu kreeg ik de kans om dichterbij huis te werken. Bij een lokaal bedrijf en dat maakt dat de lijnen kort zijn. Nieuwe ideeën hoef ik niet meer in vijfvoud aan te leveren, maar je zit direct met de ondernemer zelf aan tafel. Dat vind ik een mooie uitdaging voor mijzelf.”

Krachtig samenwerken


Jeroen zet graag mensen in hun kracht. Collega’s én klanten. “Daarnaast houd ik mij bezig om T-ICT nog verder te professionaliseren, kijkend naar de toekomst van de organisatie en die van onze klanten. Op het gebied van planning, processen, ontwikkeling en technologie”, legt hij uit. “Het werken met mensen vind ik het leukste om te doen. Ik vind het mooi om te zien dat we met zo’n hechte club collega’s zoveel mensen kunnen bereiken én helpen. Maar ook dat ik mijn collega’s zie ontwikkelen. Dat iemand bijvoorbeeld begint op de servicedesk en doorgroeit naar grote ICT-projecten.”

Passie voor ICT


Van een organisatie zonder winstbejag naar een regionale ICT-partij. Dat klinkt als een grote overstap, maar zo ervaart Jeroen het niet. Hij vindt het waardevol dat hij voor een ondernemer mag werken en mét ondernemers samenwerkt. “Ik ben een open en eerlijk persoon en sta graag iedereen te woord. De lijnen zijn hier kort en we zijn altijd actief betrokken. Bij elkaar en de projecten.” Enthousiast vertelt Jeroen verder: “Daarnaast vind ik ICT een hele mooie branche. Het is vluchtig, maar toch kan niemand meer zonder ICT. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, maar dat maakt ook dat je mensen daar juist bij moet -mag- helpen. Samen met mijn collega’s sta ik daarom iedere dag voor onze klanten klaar. En die saamhorigheid en betrokkenheid maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar het werk ga.”

Ruimte voor ontwikkeling


Collega’s stimuleert hij om zichzelf te blijven ontwikkelen. “Het gaat allemaal zo snel. Ga je daar niet in mee, dan kom je op een geven moment vast te zitten. Die ruimte voor ontwikkelingen bieden we dan ook aan iedereen. Daarnaast denken we met onze klanten proactief mee over hun ontwikkeling. Of het nu de banketbakker, lokale ondernemer of het advocatenkantoor is, wij bieden altijd maatwerk. En dát maakt dat iedere werkdag weer een mooie uitdaging is”, besluit Jeroen het interview.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op. Of kom ook bij ons werken en solliciteer hier direct op één van onze vacatures!

NIEUWS