banner

Met professioneel werkplekbeheer controle over vaste en mobiele werkplekken

Of we nu vanuit huis of kantoor werken, we hebben allemaal een (digitale) werkplek nodig. Maar hoe houd je dan controle over deze werkplekken? Hoe zorg je ervoor dat jouw mensen altijd en overal kunnen werken. Op een veilige manier bij bestanden kunnen en documenten delen? Professioneel werkplekbeheer is de oplossing. Daarmee werkt jouw organisatie zorgeloos en altijd veilig. Nóg een groot voordeel is dat je kosten bespaart. Benieuwd naar alle voordelen op een rij? Lees dan deze blog!

Altijd veilig werken met werkplekbeheer

Netwerken zijn vandaag de dag complexer dan ooit. Je wil dat iedere medewerker overal en altijd kan werken. Hoe houd jij de boel veilig en up-to-date? Wanneer je gebruikmaakt van werkplekbeheer weet je zeker dat de laatste security updates worden uitgevoerd. Maar ook dat jouw antivirus up-to-date is én je de laatste security patches en proactieve monitoring van jouw systemen ontvangt. Nóg een voordeel: de AVG-rapportage. Deze is eenvoudig uit het systeem te halen en daarmee toon je direct aan dat jouw werkplekken up-to-date én AVG-compliant zijn.

Altijd flexibel werken met werkplekbeheer

Betrouwbare, flexibele werkplekken zijn allang geen overbodige luxe meer. Zeker nu we steeds vaker locatieonafhankelijk willen werken. Werkplekken vormen daarom de basis van jouw organisatie, want op deze manier houd je de business draaiende. In de ideale situatie heeft iedereen de mogelijkheid om flexibel te werken. En dat maakt het hebben van efficiënt ingerichte werkplekken met kwalitatief goede apparatuur dan ook essentieel. Goed werkplekbeheer helpt daarbij!

Altijd controle met werkplekbeheer

Professioneel werkplekbeheer draagt ook bij aan het onderhoud. Een ICT-partner denkt bijvoorbeeld proactief mee over optimalisatie voor de toekomst. Goed functionerende ICT-infrastructuur is immers belangrijk. Hoe dat in de praktijk werkt? Op de achtergrond draait er software op ieder apparaat. Gebruikers merken daar uiteraard niets van, maar de werkplekbeheerders wel. Die kunnen bijvoorbeeld op afstand jouw apparaat overnemen en storingen oplossen, maar ze kunnen ook met alle data rapportages maken en op basis daarvan advies geven. En naast dat je door alle data zelf ook een actueel overzicht hebt van alle werkplekken en licenties binnen jouw organisatie, kun jij met behulp van alle verzamelde gegevens bijvoorbeeld sturen op het welzijn en de efficiëntie van jouw mensen.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van werkplekbeheer voor jouw organisatie? Hoe ook jij de controle houdt op de mobiele én vaste werkplekken? Neem dan hier contact met ons op!

NIEUWS