banner

Optimale bescherming tegen cybercriminaliteit met ThreadScan

De cybercrimineel is op ieder moment van de dag bezig om beter te worden en weer een nieuwe ingang tot uw systemen te vinden. Voor hem een dagtaak, maar wil u er dan ook een dagtaak van maken om ieder moment van de dag deze ontwikkelingen bij te houden? Om de activiteiten van de cybercrimineel te volgen en uw netwerk in de gaten te houden? Onmogelijk! Daarom heeft T-ICT een nieuwe dienst voor u: ThreadScan. ThreadScan biedt u volledig geautomatiseerde rapportages om uw bescherming verder te optimaliseren en is speciaal ontwikkeld voor het MKB. In dit blog vertellen we u hier graag meer over.

Bent u al eens gehackt?

Moet u zich zorgen maken? Iedere week lijkt er weer een cyberaanval plaats te vinden, maar u bent toch geen slachtoffer? Of wel? Bent u benieuwd of het wachtwoord van uw e-mailadres ooit een keer gehackt is? Klik dan op deze link en controleer het zelf.

Moet u zichzelf ook weren tegen de cybercrimineel?

Zo gemakkelijk gaat dat dus. En dan ging deze hack waarschijnlijk nog ongemerkt. Heeft u al eens nagedacht wat de schade is als uw bedrijf echt plat komt te liggen door een cyberaanval? Naast een goede fysieke beveiliging aan uw pand en bedrijfswagens, zijn ook uw online activiteiten belangrijk om te beveiligen! Denk daarbij aan uw website, e-mail, CMS-systeem, wachtwoorden, beveiligingscamera’s en kassasystemen. Eigenlijk alles wat aan het internet gekoppeld is, biedt criminelen toegang tot uw bedrijf.

Maximale bescherming met ThreadScan

Hoe werkt het systeem precies? De ThreadScan voert maximale veiligheidscontroles uit over al uw systemen en apparaten die aan het internet gekoppeld zijn. Het is een periodieke scan. U kiest zelf of dit per week, maand of kwartaal is. De heldere rapportage laat u zien waar in uw systeem zich mogelijke beveiligingsrisico’s bevinden. Dit is belangrijk voor een optimale bescherming, want wij schreven al eerder dat maandelijks 500 nieuwe kwetsbaarheden worden gevonden in soft- en hardware.

Met de ThreadScan hoeft u geen duur systeem aan te schaffen, T-ICT heeft deze dienst al vanaf €6,50 per maand voor u. Samen kijken we hoe we ThreadScan het beste inregelen voor uw bedrijf om maximale bescherming te bereiken. Net als de cybercrimineel, wordt ThreadScan dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde kwetsbaarheden en dreigingen.

Het voordeel voor u

U bent altijd en overal beschermd tegen cybercriminaliteit. Tevens merkt u niets van deze controles, alles is op stille modus. Het proces is volledig geautomatiseerd, u hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw beveiliging wel up-to-date is volgens de laatste normen. Na iedere scan ontvangt u een duidelijke veiligheidsrapportage, inclusief advies voor mogelijke oplossingen. Wij kunnen dan meteen voor u aan de slag met het optimaliseren van uw beveiliging!

Mocht u nog vragen hebben, informatie wensen of behoefte hebben aan een extra veiligheidscontrole van uw systemen, neem dan gerust contact met ons op.

NIEUWS