banner

Personeelsinterview: Engineer Sebastiaan Koelewijn

Sebastiaan is één van de engineers / systeembeheerders en daarmee het visitekaartje van het bedrijf. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Sebastiaan, stel jezelf eens voor!

“Ik ben 36 jaar oud en op dit moment vrijgezel. Ik woon in Bunschoten-Spakenburg, dus dat is lekker dicht bij!”

Hoe lang ben je al werkzaam bij T-ICT en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Toevallig heb ik het laatst opgezocht, namelijk al sinds 1 maart 2010 – dus zo’n 6,5 jaar. Toen ik hoorde dat T-ICT een nieuwe medewerker zocht, heb ik Zeger van Twillert gewoon een keer aangesproken op het voetbalveld. Ik werkte voorheen al in de ICT-branche en heb zo’n 11 jaar ervaring opgedaan als helpdeskmedewerker en systeembeheerder.”

En wat doe je hier precies ?

“Ik ben systeembeheerder (of engineer). Voor de klant ben ik de derdelijns contactpersoon, maar kom ik wel als eerste op bezoek. Ik doe namelijk het onderhoud bij klanten en ben verantwoordelijk voor de installaties. Dus ik ben vooral veel buiten de deur te vinden. Dat vind ik ook het prettigst, zo kan ik de klant namelijk het best en ook persoonlijk van dienst zijn.”

Welke hobby’s vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

“Ik mag graag voetballen en ben dan ook vaak op het voetbalveld te vinden. Daarbij vind ik het niet alleen leuk om te schoppen tegen een bal, maar sla ik er ook met plezier tegen tijdens mijn wekelijkse tenniswedstrijd!”

Waar onderscheidt T-ICT zich in?

“Wat ik echt onze kracht vind, zijn de korte lijnen die wij hanteren met klanten. We leveren snel een reactie op iedere vraag en ieder verzoek. Bij T-ICT vinden we het allemaal erg belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klant, en dat moet je dus onderhouden. T-ICT bestaat uit een klein en hecht team, dus iedereen is betrokken en we werken nauw samen om alles tot één goed geheel te leiden.”

NIEUWS