banner

Personeelsinterview: Medewerker Jacco van Twillert van T-ICT

T-ICT is een familiebedrijf. Niet alleen de vader van Zeger van Twillert werkt bij T-ICT, maar ook zijn zoon. Hoogstens tijd om hem wat beter te leren kennen.

Jacco, stel jezelf eens voor!

Ik ben Jacco van Twillert, zoon van Zeger van Twillert. Ik ben geboren op 13 februari in het jaar 1994. Ik ben een geboren en getogen Spakenburger. Mijn vriendin Willemijn komt er ook vandaan.

Hoe is het om te werken bij je vader?

Niks mis mee! Vanuit mijn stage bij T-ICT ben ik gaan werken op de administratie afdeling. Naast deze werkzaamheden ben ik bezig om mijn HBO opleiding, netwerkbeheer, te halen. Inmiddels werk ik alweer ruim twee jaar bij T-ICT.

Wat doe je precies op de administratie afdeling?

Eigenlijk teveel om op te noemen. Ik ben eigenlijk een manusje-van-alles. Zo ben ik een aanspreekpunt voor klanten m.b.t. de administratie. Maar daarnaast help ik klanten ook als ze een technische vraag hebben.

Wat vind jij gave technologie?

Afgelopen zomer bieden we een nieuwe VoIP telefonieoplossing aan. Deze VoIP telefonie oplossing is een telefooncentrale in de cloud. Gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kan je bijvoorbeeld met het kantoor telefoonnummer uitbellen via je mobiel.

Wat doe je naast je werkzaamheden bij T-ICT?

Ik sport graag. Boksen, tennissen, en fitnessen zijn daar voorbeelden van. Naast het sporten game ik ook graag, ook gave technologie trouwens!

Wat is de kracht van T-ICT?

Bij T-ICT telt elke klant. Hoe groot of klein ze ook zijn. Door goed samen te werken met collega’s komen we vaak tot een goed resultaat. T-ICT kent dan ook een eenvoudige en platte organisatiestructuur met korte lijnen. Met z’n allen hebben we veel kennis is huis om klanten optimaal te bedienen.

NIEUWS