banner

Personeelsinterview: Senior System Engineer Gerrit Heinen

Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet met wie u zaken doet. U doet niet alleen zaken met de verkopers, maar uiteindelijk ook met de vele technici die bij T-ICT werken. Om onszelf voor te stellen, komen wij vanaf vandaag elke maand met een interview met één van onze medewerkers. Deze maand spraken wij over verschillende zaken met Gerrit Heinen die al jaren het technisch gezicht is van T-ICT.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Wat is precies je functie?
Mijn officiële titel is Senior System Engineer. Daarnaast hou ik mij bezig met tal van andere zaken. Denk daarbij aan het adopteren van nieuwe producten binnen onze organisatie.

Dat klinkt als een duizendpoot..
Dat klopt ook wel. Ik kom bij veel klanten over de vloer. Ik word dan ook veel betrokken bij vele technische vraagstukken. Hier voorzie ik klanten van adviezen en oplossingen.

Hoe ben jij terechtgekomen bij het ICT bedrijf T-ICT? 

T-ICT is sinds jaar en dag een bekende speler op het gebied van ICT. Ik kende ze dus van naam. In 2003 zag ik een reclamebord van T-ICT op tennisclub de Eemslag en toen heb ik een open sollicitatie gestuurd, zo is het avontuur begonnen.

Hoe ervaar jij dit avontuur? 

Ik heb in de loop der jaren ontzettend veel geleerd. Ik ben begonnen als junior voor 3 jaar, vervolgens 5 jaar medior en sinds 3 jaar senior. Ik vind het geweldig om deze kennis en ervaring dagelijks in te zetten voor de klanten van T-ICT.

En wat vindt het thuisfront ervan? 

Mijn vrouw Marina steunt mij volledig. Het voordeel is dat ik zelf ook in Bunschoten woon. Vrije tijd besteed ik dan ook graag met mijn dochter Carmen. Daarnaast tennis ik graag en bezoek ik zo nu en dan een voetbalwedstrijd van de ‘Blauwen’ (SV Spakenburg) op een zaterdag.

Waarom moeten bedrijven kiezen voor de dienstverlening van T-ICT?

Om de snelle en korte communicatielijnen met de klant. Hierbij denken we altijd in totaaloplossingen: van printer en serverlandschap tot telefonie.

NIEUWS