banner

Personeelsinterview: Systeembeheerder Eduard de Vries

Maak kennis met Eduard. Sinds deze maand vol enthousiasme aan het werk bij T-ICT.

Eduard, stel jezelf eens voor!

“Ik ben Eduard de Vries, geboren in de gemeente Anloo en 31 jaar oud. Sinds een half jaar ben ik verhuisd van IJsselstein naar Bunschoten-Spakenburg en daar woon ik samen met mijn vriendin Willemijn. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig zwemmen en fietsen. Daarnaast kijk ik graag series en films.”

Hoe ben je bij T-ICT terecht gekomen en wat maakt T-ICT zo uniek?

“Dat is heel simpel: ik zag een vacature in de krant en daar heb ik op gereageerd. Ik wilde dichter bij huis werken en nu heb ik mijn baan praktisch naast de deur gevonden! Eerst moest ik een uur heen en weer een uur terug reizen, nu stap ik op de fiets en ben ik binnen vijf minuten op kantoor. En dan ook nog eens bij zo’n fijn bedrijf als T-ICT!”

En wat doe je hier precies?

“Ik ben 1e-, 2e- en 3e-lijn beheerder bij T-ICT. Wanneer je naar T-ICT belt, is de kans dus groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik pak veel incidenten op en realiseer oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Geen dag is zo hetzelfde. Het is iedere keer weer een verrassing wat ik voor onze klanten mag doen als de telefoon gaat.”

Wat vind je het leukste om te doen?

“De klanten tevreden stellen door hun vragen te beantwoorden of op te lossen. Tevreden klanten zijn onmisbaar tijdens mijn werkdag, daar doe ik het allemaal voor en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Dat ik ze kan helpen om via onze dienst managed services hun ICT draaiende te houden en dat zij door kunnen gaan met hun eigen werk. Als ik ze dat kan geven, is mijn dag geslaagd!”

Waarin onderscheidt T-ICT zich?

“Het eerste wat mij opvalt, is de openheid. Bij T-ICT heerst een gemoedelijke sfeer en we werken allemaal samen. Het is een compleet ICT bedrijf met alle kennis in huis. Dat is fijn voor de klant, maar ook voor mij als collega. Zo vullen wij elkaar aan met continue verbeteringen en wij leren op deze manier ook van elkaar. Iedereen blijft zich ontwikkelen. Dat is ook het mooie aan de ICT branche: de constante vernieuwing. Voor mij betekent dit altijd blijven leren en ontwikkelen. Het mooiste aan mijn baan!”

Op zoek naar managed services, een systeembeheerder of engineer? Neem dan gerust contact met ons op!

NIEUWS