banner

T-ICT is altijd actief betrokken

Onze onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid. Er is veel gebeurd én veranderd. Binnen ons bedrijf, op het gebied van technologie, maar ook de manier waarop mensen werken en hoe bedrijven doelen realiseren. En al die jaren hebben we altijd geïnvesteerd in onze organisatie. In onze collega’s, klanten en samenwerkingspartners. We zijn dan ook nooit gestopt met groeien en innoveren.

De afgelopen tijd hebben we opnieuw gekeken naar wie we zijn en wat we willen vertellen. Het resultaat is een nieuwe website en daar zijn wij trots op!

Altijd maatwerk

Iedere onderneming is verschillend en toch bieden veel ICT-aanbieders één standaard softwarepakket aan. Omdat wij geloven dat het anders kan, leveren we altijd maatwerk. Geen voorgeprogrammeerde oplossingen, maar persoonlijk kwaliteitsadvies van een team actieve en betrokken experts.

Enterprise-oplossingen voor een MKB-prijs

Onze website is veranderd, maar wij zijn nog steeds uw vertrouwde ICT-partner. Samen met u kijken we welke oplossingen het beste bij uw onderneming én mensen passen. Zeger van Twillert, oprichter en eigenaar van T-ICT: “In ons vak gaat het niet alleen om de technologie, maar juist om de mensen die met deze technologie werken. En dat is te allen tijde ons uitgangspunt. Zo komen we samen tot een resultaat waarmee u effectief en efficiënt samenwerkt. Een werkwijze die wij al jaren hanteren en dat resulteert in maatwerkoplossingen. Altijd beschikbaar, voor iedereen. Of het nu om een eenmanszaak of grotere onderneming gaat, wij bieden enterprise-oplossingen voor een MKB-prijs.”

T-ICT staat voor actief betrokken dienstverlening

Wij werken altijd met ITIL-gecertificeerde engineers en hebben als gezamenlijk doel om door de slimme inzet van ICT uw medewerkers efficiënt en productief te laten werken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op en wij vertellen u graag meer over wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

NIEUWS