banner

Waarom zou ik mijn werkplekbeheer uitbesteden?

Het idee van vijf dagen op kantoor werken is de afgelopen jaren steeds meer uit beeld verdwenen. Want thuiswerken is vandaag de dag meer de regel dan een uitzondering. Maar om overal en altijd zorgeloos te werken, is het creëren van een passende werkomgeving voor uw werknemers noodzakelijk. Het gaat er namelijk niet om waar u werkt, maar met welke device u werkt. Én hoe (veilig) uw werkplekken beheerd worden.

Heeft u er weleens over nagedacht om die zorg uit handen te geven en uw werkplekbeheer uit te besteden, ook om eventueel uw eigen IT-afdeling te ontlasten van een aantal taken? Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat u altijd veilig werkt. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees het in deze blog.

Waarom werkplekbeheer?

We kunnen tegenwoordig altijd en overal werken. Op ieder device. Maar is dat wel veilig? En hoe zorgt u er als organisatie voor dat de moderne werkplekken van uw medewerkers altijd beschikbaar zijn? Zodat uw mensen optimaal kunnen presteren. Een hoop vragen en we kunnen een kort antwoord geven: met werkplekbeheer.

Deze dienst zorgt ervoor dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken. U biedt uw medewerkers een passende werkomgeving mét uitgebreide ondersteuning voor de dagelijkse werkzaamheden. Én u zorgt ervoor dat uw werknemers zowel op kantoor als thuis kunnen werken. Maar niet alleen dat. Ook bewustwording bij uw medewerkers speelt hierbij een rol. In zeventig procent van de gevallen begint een veilige werkomgeving namelijk bij de medewerkers zelf. Werkplekbeheer is dus niet de oplossing, maar werkt migrerend en daarmee beperk je de risico’s.

De voordelen van werkplekbeheer:

  • Altijd en overal zorgeloos werken
  • Risicobeperkend
  • Inzicht door maandelijkse rapportages
  • Kostenbesparing

Werkt u wel veilig?

Maar naast de vele voordelen, brengt de moderne werkplek ook risico’s met zich mee. Voor het behoud van uw ICT-systemen is het van belang dat ze niet alleen ad hoc, maar juíst ook preventief onderhouden worden. De moderne werkplekken worden namelijk steeds complexer en vragen voortdurend om zorg. Uw ICT-partner kan u daarbij helpen.

Werkplekbeheer en security

Een -nieuwe- werkplek vraagt ook om een goede beveiliging. De wet- en regelgeving rondom privacy en informatiebeveiliging veranderen namelijk continu en tegelijkertijd wordt de cybercriminaliteit steeds geavanceerder. Het is dan lastig om uw ICT-security op orde te houden. Daarnaast wilt u zich focussen op uw business en niet de ICT. Een goede reden om uw werkplekbeheer uit te besteden aan een specialist.

Veilig werken in Nederland

De missie van Guardian360? Jeff vertelt: “Nederland en daarbuiten veilig maken op het gebied van cybersecurity. We vinden het heel naar dat organisaties veel investeren in IT-infrastructuur en vervolgens onderuit worden gehaald door cybercriminelen die netwerken platgooien of zelfs gijzelen.” Guardian360 gaat voor een stuk rechtvaardigheid op de digitale snelweg. “Zeger: “We vertrouwen elkaar én het product. En dát is de kracht van de samenwerking die we hebben. Dat stralen we ook uit naar onze klanten.”

Altijd betrokken

Diensten als Two-Factor Authentication, Firewall Management, Patch Management, Managed Antivirus, Monitoring en Antispam zorgen ervoor dat al uw bedrijfsinformatie veilig blijft. Het klinkt misschien kostbaar, maar dat is het niet. U schaalt met deze diversiteit aan oplossingen namelijk makkelijk kan op- en af. En bij T-ICT zit u niet vast aan een langdurig contract én krijgt u altijd ondersteunende consultancy.

Wilt u dus ook overal en altijd zorgeloos werken? En bent u benieuwd hoe wij het beheer van uw werkplek kunnen verzorgen én uw ICT-afdelingen kunnen ontzorgen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS