banner

Werkplekbeheer bij Banketbakkerij Wouter de Graaf

Banketbakkerij Wouter de Graaf (www.wouterdegraaf.nl) is sinds 1990 producent en leverancier van zoete en hartige snacks én gespecialiseerd in bake-off producten. Vanuit de moderne productiefaciliteit in Spakenburg bedient het bedrijf ambachtelijke bakkers, horecaondernemers en retailers. Door de jaren heen is Banketbakkerij Wouter de Graaf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese markt en in Nederland zelfs marktleider op het gebied van bake-off.

H.M. van Duijvenvoorde, financieel directeur bij Banketbakkerij Wouter de Graaf BV: “T-ICT is al sinds jaar en dag onze ICT partner. In 2013 hebben wij een divisie overgenomen van Bakkersland. Het gevolg daarvan was dat de automatisering van deze divisie gemigreerd moest worden naar onze eigen, bestaande ICT omgeving. Om dit goed te laten draaien, was er een uitbreiding van het serverpark nodig. T-ICT heeft dit gerealiseerd en is ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de systemen.”

“T-ICT voert ons systeembeheer uit op locatie. Een onderdeel daarvan is wekelijks onderhoud van onze ICT systemen, het beantwoorden van vragen en het beheren van de werkplekken zelf. Daarnaast staat T-ICT altijd klaar om advies te geven. Het is prettig om te werken met een ICT partner die snapt waar wij dagelijks mee bezig zijn en ons helpt te groeien door ons te ondersteunen met de juiste ICT dienstverlening.”

Gerrit Heinen, T-ICT: “Ook bij Banketbakkerij Wouter de Graaf is het van belang dat de ICT omgeving altijd draait. Daarom maken we gebruik van zogeheten ‘offsite replicatie’. Wanneer de systemen plat komen te liggen, zijn wij in staat om alle data te herstellen met een dataverlies van slechts 15 minuten. Dit is slechts één van de vele diensten die wij leveren. We houden ons namelijk ook bezig met systeembeheer, werkplekbeheer en eigenlijk alles wat daarmee te maken heeft”

Heeft u ook te maken met ICT uitdagingen door de groei van uw bedrijf? Of bent u benieuwd hoe veilig uw bedrijfsinformatie staat opgeslagen? Neem vrijblijvend contact op.

NIEUWS