banner

Altijd veilig werken met security-oplossingen zoals Guardian360!

Vandaag geven wij het woord aan een ondernemer uit Midden-Nederland. Hij is verantwoordelijk voor zo’n 30 medewerkers die veilig op kantoor óf juist vanuit huis willen werken. En we leggen in deze case de nadruk op veilig, want over het belang van veilig werken kan Henk ons inmiddels alles vertellen: “Een tijd geleden werden wij gehackt. Ik dacht altijd ‘dat overkomt alleen de grote jongens’, maar dus ook mij. Alles was versleuteld en we konden niet meer werken. Ja, wel een beetje, maar níet op de moderne manier zoals we dat nu gewend zijn.”

En nu? Daar vertelt Henk je in deze case meer over.

Waarom betalen als het goed gaat?

Met zijn onderneming heeft Henk verschillende locaties, verdeeld binnen regio Utrecht. “Ik dacht altijd ‘waarom zou ik voor iets betalen als het goed gaat?’. Dus securityoplossingen stonden bij ons nooit hoog op het lijstje. Dat is nu wel anders!” Want na de grote hack heeft Henk voor zijn onderneming het complete ICT-Security-pakket bij T-ICT afgenomen. “Ik heb nu de zekerheid dat we te allen tijde veilig kunnen werken. We proactief gemonitord worden en voortijdig kunnen ingrijpen in het geval van een hackpoging. En dat geeft ons rust. Maar natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen!”

Wanneer worden we gehackt?

“We hebben nu een compleet schaalbaar en vooral ook betaalbaar pakket als het gaat om ICT-security. Het is namelijk niet de vraag óf we gehackt worden, maar wanneer. Dat heeft de praktijk ons wel geleerd. Nu profiteren we van een bepaalde mate van bescherming. Zo hebben we de tool Guardian360, een securityplatform die onze organisatie scant op cyberdreigingen. En dat draagt niet alleen bij aan onze werkveiligheid, maar bijvoorbeeld ook aan onze ISO-certificeringen”, legt Henk uit. “Dit securityplatform lost niets op, maar wijst ons wél op de zwakheden die een ICT-systeem heeft. En met deze kennis kunnen we snel schakelen met T-ICT, zodat zij ons daarin advies kunnen geven óf bijvoorbeeld onze ICT beter beveiligen.”

Direct veilig werken met Guardian360

Hoe pakt T-ICT dat dan aan? De organisatie beter beveiligen? “Bijvoorbeeld door Guardian360 te combineren met EDR (Endpoint Detection and Response). Zo kunnen ze bestanden die waarschijnlijk geïnfecteerd zijn, apart zetten. In quarantaine als het ware. Daardoor kunnen wij gewoon blijven werken en kunnen zij aan de achterkant alles monitoren en aanscherpen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Daarin zit de oplossing Guardian360, maar bijvoorbeeld ook EDR, Managed Hosting, back-up, werkplekbeheer en firewall beheer. Alles om zorgeloos te werken. En het is allemaal goed te installeren. Want omdat wij vanuit de Cloud werken, kan T-ICT onze nieuwe security-oplossingen gemakkelijk installeren, zodat iedereen daar direct van profiteert.”

Enterprise oplossingen voor MKB-prijzen

T-ICT biedt de onderneming de bescherming die ze nodig hebben met enterprise oplossingen, voor een MKB-prijs. Zónder dat ze dat doorhebben. “En dat is juist goed. We hebben nu een 24/7 actieve bescherming en een zo schoon mogelijk systeem, waardoor onze medewerkers overal veilig kunnen werken. Of dat nu vanuit kantoor of huis is, dat maakt niets uit”, besluit Henk.

Ben je benieuwd wat onze security-oplossingen, zoals Guardian360, voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS